Varmepumpe_montering
 

Motta uforpliktende prisoverslag på en varmepumpe som passer deg.

Montering av varmepumpe

Hvor lønnsom en varmepumpe er, er i vesentlig grad knyttet til korrekt dimensjonering, utforming og drift av anlegget. Dersom varmepumpen ikke er korrekt montert, får den lavere virkningsgrad og kortere levetid. Andre installasjoner med korte rør og gjør-det-selv-utstyr gir økt fare for ulykker. Tall fra det internasjonale energibyrået IEA viser at over 90 prosent av feil ved slike anlegg i dag skyldes monteringsfeil, ikke materialsvikt.

Anlegget skal trykksettes riktig, og det skal være 100 prosent tett da anlegget har en lukket krets. Det holder ikke med 99,99 prosent.

Det kreves mye spesialverktøy, slik som vakuumpumper og bøye- og flenseverktøy. I tillegg til dette er faglig kompetanse og erfaring også noe General aircondition og varmepumper setter høyt. General aircondition og varmepumper har autoriserte forhandlere med det riktige utstyret for nettopp å sikre at du skal få et korrekt utført varmepumpeanlegg, montert etter ditt behov.


Forhandlerkartknapp

 

 

 
Fyll ut skjema for et uforpliktende tilbud på varmepumpe.
Påkrevd *


 

Finn nærmeste forhandler av våre varmepumper

Mer om Varmepumper

Under Artikler/info kan du lese mer om luft til vannvarmepumper, luft til luft varmepumper, overbygg eller annet som har med Fujitsu General Limited sine produkter å gjøre.

Del artikkel: Del artikkel: Facebook