Fjern pollen med varmepumpe

General varmepumper logo

Fjern pollen i din bolig med en aircondition og varmepumpe!

Vår og sommer er i lufta og hager og parker er fargerikt dekorerte med vakre planter og blomstrer. Men for mange er dessverre denne vakre tiden en periode med ekstra problemer.

Dette visste du kanskje ikke; Mens den luften som kjøles ned og pumpes inn i huset kommer fra utsiden, fjerner filtreringssystemene i nye varmepumper det meste av støv, pollen og allergener i luften, slik at du kan puste lett.

Når sommerbrisen blåser over landet blir støv og pollen spredd rundt over oss alle. For de med astma og pustevansker er dette forferdelig tungt. Disse må derfor være mer innendørs enn det man skulle ønske. Det kan være tøft når været utenfor er varmt og nydelig. Men hvis du er inne og åpner et vindu for litt frisk luft, bringer sommerbrisene fort støv og pollen inn i boligen.

Vanlige tradisjonelle vifter beveger bare denne samme møkkete og fuktige luften rundt i rommet. En slik vifte vil ikke fjerne fuktigheten eller sirkulere frisk luft.

For å unngå plager og sykdom i pollensesongen, kan en General varmepumpe med system som renser luften for støv og bakterier være til god hjelp. Et pollenfritt hjem vil fort gjøre de værste dagene mye bedre for deg og dine.

Visste du at du trykker på snøfnuggssymbolet på varmepumpens fjernkontroll, slår varmepumpen inn i et klimaanlegg? Den reverserer varmesyklusen, fjerner den myke og varme luften fra hjemmet ditt og erstatter det med kald, frisk luft fra utsiden.

General varmepumpe sin Nordiske serie er designet spesielt for nordiske værforhold og har fire modeller som alle har Støv- og antibakteriefilter. Les mer om nordiske varmepumper og last ned brosjyre her.

Produktblad på varmepumpen Råtassen
Råtassen varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


Gulvmodellen
varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


Designmodellen
varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


Vinterkongen 2.0
varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


Brosjyre
varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


NocriaX
varmepumpe

Les mer


Multi-splitt

Koble flere varmepumper i ett

Les mer


Himlingskassett
Diskré varmepumpe i himling

Les mer


Kanalmontert
Varmepumpe

Les mer


Kanalmontert
Kompakt varmepumpe

Les mer


Waterstage
Luft Vann varmepumpe varmer opp alt i huset.

Les mer


Airpatrol
Kontroll varmepumpe via APP

Les mer


Kontrollmodul(ACC)
Styring av varme- og kjøleanlegg

Les mer