varmepumpe som aircondition | Artikler

General varmepumper logo

Med aircondition og varmepumpe i ett er man ekstra godt forberedt når varmen slår til igjen.

Tidligere sommere har til tider vært veldig varme, og det ser ut til at denne sommeren også kan bli god og varm. I følge VG nett har det “aldri vært så varmt så tidlig på året”. Sommerperioden kan i Norge ofte svinge frem og tilbake mellom veldig varm og småkjølig. Men når varmen slår til, kan sommerdagene og nettene bli plagsomme innendørs. Med en nordisk varmepumpe fra General kan du raskt få en god og varm bolig på kalde dager og en kald bolig når sommeren virkelig blir glovarm.

Nordisk aircondition og varmpeumpe i ett!

Alle General varmepumper kan brukes som aircondition. Med en trykk på kontrollpanelet kjøler pumpen ned boligen istedenfor å varme den opp. General sine nordiske modeller sørger for at boligen din holder en behagelig jevn temperatur hele året. Det betyr at om vinteren kan du effektivt varme opp boligen, og om sommeren kan du effektivt kjøle den ned. Altså, to praktiske fordeler i en og samme pumpe. General sin nordiske modellserie er laget spesielt for nordiske værforhold og er derfor perfekt for bruk i Norge. Man kan også koble til moderne funksjoner som styring med wi-fi og app på smarttelefon.

Finn varmepumpe forhandler

Finn en forhandler av General varmepumpe i nærheten av der du bor og finn en varmepumpe som kan kjøle ned din bolig når sommeren blir varm.

Følg oss på:

Om General Varmepumpe

Om General varmepumpe
Alle våre forhandlere er autoriserte. I tillegg så har General utmerket seg i Varmepumpeguide 2015. Mer om General...