varmepumper

General varmepumper logo

Varmepumper bedrer inneklima og sparer boligens strømutgifter

Forestill deg at du kan få en jevn temperatur i alle rom i din bolig. Med en fjernkontroll kan du f.eks stille inn 22°, Og straks er dette temperaturen over hele huset! Den tiden ingen er hjemme eller i enkelte rom, kan temperaturen der senkes til et "rimeligere" nivå. Feks 10°. Tenk deg videre at støvet i inneluften samtidig blir sterkt redusert og at rundt 50-70% av energien du bruker til å varme opp hjemmet ditt, praktisk talt er gratis! Varmepumper produserer nemlig varme med uteluften som energikilde! Og uteluft er for alle, og gratis.

Hvordan kan varmepumper spare en for strømutgifter.

Ved tradisjonell fyring stiger den varme luften opp mot taket. Enkelt fortalt fører dette til at det blir en del varmere i høyden i rommet enn hva temperaturen blir langs gulvet. Dette fører til at man "sløser" med både varme og fyringsutgifter. Med en pumpe sirkulerer varmen slik at temperaturen blir behagelig jevn gjennom hele huset. Elektriske panelovner bruker opptil tre ganger så mye elektrisitet som en varmepumpe! Og med spådommer om stigende energipriser i de kommende årene, vil avkastningen på en pumpe bare øke enda mer. Den nyeste serien nordiske varmepumper fra General er spesielt effektive under norske forhold og vil derfor være ekstra gunstig for familiens økonomi over tid.

Hva har varmepumper med helse å gjøre?

Varmepumper har et støv- og mikrofilter som fjerner støv, pollen og andre uønskede partikler som kan gi irritasjoner eller allergi. Den sirkulerte luften gjør faktisk ikke bare godt for deg og din familie, men også for husets planter og kjæledyr!

Varmepumper enkle i bruk

Varmepumpen har en fjernkontroll medinnstillings- og programeringsmuligheter. Avhengig av hvilken modell du har, kan mulighetene bli mange. Du kan f.eks. få varmepumpe med; nattsenking, automatisk gjenstart ved strømbrudd, selvtest og bevegelsessensor

Nordiske varmepumper fra General gir mye varme for pengene!
General tilbyr modeller som er spesielt utviklet for nordiske værforhold og de passer derfor spesielt bra for Norge. Vinterkongen 2.0 i den nordiske serien er gir mye varme for pengene! Modellen er så bra at den ble spesielt godt lagt merke til i den store varmepumpeguiden høsten 2015. Som Aftenposten skrev om den store varmepumpeguiden; denne modellen gir deg mye varme for pengene! Selve varmepumpen er rimelig og kostnad pr. kilowatt er lav. Det betyr at den sparer mye strøm og leverer mye varme i forhold til hva pumpen koster å kjøpe.

Produktblad på varmepumpen Råtassen
Råtassen varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


Gulvmodellen
varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


Designmodellen
varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


Vinterkongen 2.0
varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


Brosjyre
varmepumpe
Nordisk serie

Les mer


NocriaX
varmepumpe

Les mer


Multi-splitt

Koble flere varmepumper i ett

Les mer


Himlingskassett
Diskré varmepumpe i himling

Les mer


Kanalmontert
Varmepumpe

Les mer


Kanalmontert
Kompakt varmepumpe

Les mer


Waterstage
Luft Vann varmepumpe varmer opp alt i huset.

Les mer


Airpatrol
Kontroll varmepumpe via APP

Les mer


Kontrollmodul(ACC)
Styring av varme- og kjøleanlegg

Les mer

Følg oss på:

Om General Varmepumpe

Om General varmepumpe
Alle våre forhandlere er autoriserte. I tillegg så har General utmerket seg i Varmepumpeguide 2015. Mer om General...