Film varmepumpe

General varmepumper logo

Råtassen Nordisk Varmepumpe

Sterk og effektiv oppvarming selv når det er ekstra kaldt!

Den nyeste varmepumpen i den nordiske serien til General er tilpasset spesielt for nordiske forhold og er laget spesielt sterk for å kunne varme opp norske hjem raskt og effektivt, selv når vinteren er ekstra kald. I tillegg har den oppnådd en topp A+++ rangering! Det er derfor vi kaller den Råtassen. Inkludert er fjernkontroll med ukesur og bevegelsessensor.

Bruk din General varmepumpe som Aircondition

Med aircondition og varmepumpe i ett er man ekstra godt forberedt når varmen slår til igjen.

Alle General varmepumper kan brukes som aircondition. Med en trykk på kontrollpanelet kjøler pumpen ned boligen istedenfor å varme den opp. General sine nordiske modeller sørger for at boligen din holder en behagelig jevn temperatur hele året. Det betyr at om vinteren kan du effektivt varme opp boligen, og om sommeren kan du effektivt kjøle den ned. Altså, to praktiske fordeler i en og samme pumpe.

Vinterkongen 2.0 Nordisk Varmepumpe

Vinterkongen på boligvarme kommer fra General varmepumpe og er tilpasset nordiske værforhold!

Vinterkongen versjon 2 har fått en kraftig oppgradering! Den nye innedelen har kapasitet som er forbedret i forhold til den forrige utgaven. Vinterkongen 2 fra General varmepumper er både mer estetisk og sterkere enn forgjengeren sin. Selv ved ekstreme vintertemperaturer har Vinterkongen varmepumpe en meget god varmefunksjon. General varmepumpe har bygget denne nordiske modellen fra bunnen av etter nordiske spesifikasjoner for å møtekomme bla norske behov. Derfor tar det kort tid å varme opp rommene i din bolig, selv på norske vinterdager. Denne kraftige varmepumpen fra General kommer i et enkelt og stilrent design.

Nordisk gulvmodell

General Varmepumpe sin nordiske gulvmodell gir varm bolig fra gulv til tak!

Når man trenger godt med varme fra gulv til tak er den nordiske gulvmodellen til General en innertier! Den har ekstra høy varmekapasitet langs gulvet og har et støv- og antibakteriefilter som gir renere luft. Den nordiske gulvmodellen er derfor veldig bra for barnefamilier og de som har bolig med kalde gulv.

Designmodell Nordisk varmepumpe

General Varmepumpe designmodell - den råeste varmepumpen i klassen for norske forhold.

Nordisk Designmodell fra General er en kraftig varmepumpe med pent design og moderne egenskaper som bevegelsessensor og økonomifunksjon. Ingen andre varmepumper på markedet har vunnet like mange utmerkelser for sitt design som nettopp designmodellen. Denne varmepumpen fra vår Nordiske varmepumpe serie er enkel å betjene og har en kraftig motor som gjør at rommet raskt kan varmes opp når man kommer hjem.

Gulvmodellen varmepumpe - Varmt langs gulvet og renere luft

Den nordiske gulvmodellen til General har ekstra høy varmekapasitet langs gulvet, og et støv- og antibakteriefilter som gir renere luft. Gulvmodellen er derfor spesielt attraktiv for barnefamilier – og de som er plaget med kalde gulv.

Designmodellen varmepumpe fra General varmepumper er tilpasset nordiske forhold!

Nordisk Designmodell fra Fujitsu General Limited er en kraftig varmepumpe med pent design og moderne egenskaper, som bl.a. bevegelsessensor og økonomifunksjon. Designmodellen er svært enkel å betjene, og en kraftig motor varmer raskt opp rommet den er plassert i når folk kommer hjem.

Ny Nordisk varmepumpe fra General setter en stopper for monstermastene i Hardanger

Nyhetssending(Reklamefilm) om at General varmepumpe sine varmepumper setter en stopper for de såkalte monstermastene i Hardanger.

Nordiske varmepumper fra General varmepumpe er konstruert spesielt for nordiske værforhold.

General varmepumpe sin Nordiske modellserie har det råeste utvalget av varmepumper spesialtilpasset for nordiske forhold. De 3 nordiske varmepumpene fra General er utviklet, testet og godkjent spesielt for nordiske forhold! Derfor passer disse varmepumpene veldig bra for norske boliger.

Instruksjonsfilm om hvordan du selv enkelt kan rense filter på General Varmepumpe sin designmodell

Se instruksjonsfilm om hvordan du enkelt kan rense filteret selv på General Varmepumpe sin designmodell fra den Nordiske varmepumpe serien.

Følg oss på:

Om General Varmepumpe

Om General varmepumpe
Alle våre forhandlere er autoriserte. I tillegg så har General utmerket seg i Varmepumpeguide 2015. Mer om General...