Luft til Luft varmepumper - nordisk varmepumpe

General varmepumper logo

Nordiske varmepumper fra Fujitsu General Limited, utviklet spesielt for Norge sine værforhold.

Luft til Luft varmepumpe-serien som er konstruert spesielt for det Nordiske klimaet!

General sine nordiske varmepumper er utviklet spesielt for å håndtere det kalde klimaet her oppe i de nordiske landene. Derfor vil du kunne holde boligen god og varm selv om temperaturen ute skulle falle til minus 25 grader. Komponentene er konstruert for å tåle ekstra kalde temperaturer*. Det er også bygget inn en varmestav for å hindre hindre at utedelen fryser.

Nordisk Designmodell varmepumpe er kraftig og har et pent design med moderne egenskaper som bevegelsessensor og økonomifunksjon. Modellen er veldig enkel å betjene og har en kraftig motor som sørger for at rommet raskt varmes opp når man kommer hjem.

Den nordiske gulvmodellen til General har en ekstra høy varmekapasitet langs gulvet og et støvfilter og et antibakteriefilter som begge bidrar til renere luft. Gulvmodellen er derfor spesielt ideel for barnefamilier og for hus som har kalde gulv. Varmepumpen er også billig i drift.

General sin Nordiske modell – Vinterkongen er trolig den første nordiske varmepumpe i verden som er utviklet spesielt for varming istedenfor kjøling. Varmepumpen er konstruert for å fungere meget godt ved lave utetemperaturer og følger nordiske spesifikasjoner. Pumpen har også funksjoner som gir en renere luftkvalitet og passer derfor utmerket for familier som har ekstra utfordringer som f.eks. astma.

General fører også Waterstage, en fantastisk løsning for luft til vann varmepumpe, en intelligent bruk av varmepumpe teknologi for å varme opp det meste i en bolig.


Følg oss på:

Om General Varmepumpe

Om General varmepumpe
Alle våre forhandlere er autoriserte. I tillegg så har General utmerket seg i Varmepumpeguide 2015. Mer om General...